categorieën

Best verkochte producten

Abyssinia African Grocery is een unieke Afrikaanse winkel in Amsterdam-West.
 Wij bieden diverse Oost-Afrikaanse levensmiddelen aan, waaronder verse teff injera . U kunt ook bij ons terecht voor de bekende Oost-Afrikaanse kruiden zoals berbere en shiro. Al onze kruiden zijn van de hoogste kwaliteit en voegen een heerlijke smaak toe aan uw gerechten.
Koffiebonen zijn zeer geliefd in de Eritrese en Ethiopische cultuur. Momenteel hebben wij de Ethiopische Limu koffiebonen in ons assortiment. De Limu boon is afkomstig uit Zuid-Ethiopië (Sidamo regio). De limu boon kenmerkt zich door de zachte smaak en een heerlijk mokka aroma.

Daarnaast hebben wij verschillende handgemaakte producten in ons assortiment; bijvoorbeeld authentieke Afrikaanse potten en koffiekannen (jebena’s) gemaakt van klei .

Abyssinia heeft verschillende haarverzorgingsproducten zoals  haaroliën en shampoos. Daarnaast verkopen wij ook haarextensions waarmee traditionele Afrikaanse kapsels gecreëerd kunnen worden.

Handgemaakte traditionele jurken zijn ook verkrijgbaar bij Abyssinia. De bekende zurya en shifon jurken kunnen in alle kleuren en modellen voor u op maat gemaakt worden. Sinds kort zijn er diverse sieraden te koop bij Abyssinia, voor een complete Afrikaanse look!

Kortom: U kunt bij ons terecht voor authentieke Oost-Afrikaanse producten.
Wij hopen u gauw te zien bij Abyssinia!